19. august 2012

Storebror sengen

 Slidt, men med charme.

Storebror sengen er efterhånden blevet et helt kapitel for sig.
Tidlig i efteråret begyndte jeg at lede efter en junoseng og endte med at finde en fin en på dba, godt nok på sjælland... Efter lidt skriven frem og tilbage blev vi enige om en pris og at vi skulle afhente den når vi skulle til bryllup i kbh godt 1,5 måned senere.
2 dage (!) før vi skulle afhente den fik vi så en besked om at den var "solgt til nogen andre", og "sådan kunne det jo gå". Åh jeg var tosset... sikken en moral at ha! 
Men men sådan er det vist nogen gange på dba.
Det viste sig dog ikke at være så skidt, for kort efter fandt jeg en nyt bud, dog denne gang på fyn.
Og så skete der det fantastiske at de søde fynboere alligevel skulle til ålborg, så de kunne da lige tage sengen med bag i bilen og så kunne vi bare mødes et sted ved motorvejen ud for århus!
Ej men altså, se det er god handler-moral:)
Sengen var rigtig fin og ovenikøbet fulgte der en super madras med... og så var den meget billigere end den på sjælland! hurra!Som i har set har jeg syet en sengerand costumized til sengen.
Der blev flyttet rundt en eftermiddag hvor Elias var på tur med Camilla (vores aflaster).
Da de kom hjem spottede han sengen og accepterede den med det samme.
Næste morgen så han at tremmesengen var flyttet ind på vores soveværelse.... han konstaterede:

Lillebror sove i lille seng, Elias sove i stor seng.
Lillebror snorker!

Og så var det bare helt i orden!Før vi fik sengen samlet helt var jeg bange for om det nu også var det rigtige køb eller om vi alligevel skulle ud og købe en større seng om et halvt år.... men sådan en juno seng kan faktisk blive rigtig lang hvis bare man har nogen støtteben under.


Elias, og kaninen, er rigtig glad for den nye storebror-seng.

2 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin og velholdt. købt gennem den blå avis siger du? jeg vil også gerne have fat i en til clara, elsker de gamle senge - ren nostalgi.

  det kan være lillebror snart er på vej?

  kh ketty & clara

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ketty

   Ja vi købte den igennem den blå avis, men som du kan se kan der være både gode og dårlige oplevelser ved at købe der igennem.

   Synes dog vi mest har været heldige derinde og har fundet gode kup ved køb af ja junosengen, løbecykel, trip trap stol, dukkevogn og flere gode køb.
   Det er især let at finde nogen gode køb hvis man bor i en af de større byer.

   Håber at lillebror snart er på vej, og han kommer i hvert fald senest ud d. 20. sep hvor jeg har tid til planlagt kejsersnit:)

   God senge-jagt :)

   kh
   Kathrine

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails