19. september 2013

Det kommer rigtig tæt på...Vi skal langt væk!


Her til aften har vi fået fiskesuppe til aftensmad. 
Jeg kan godt synes at det er rigtig svært at få fisk ind i aftensmaden. Ofte bliver det enten fiskefrikadeller, eller fiskefilet'er. Fiskesuppen var rigtig god og alle mand spiste faktisk af den (okay elias spiste kun laksen uden suppen....) Opskriften finder du her.

Måske meget passende at vi får øvet os i at spise varmende supper med fisk, for lige før aftensmaden tikkede der en mail ind med oplysninger om mit vikariat. Vi har endnu ikke fået en navngivet kommune, men ved nu at vi skal til midt-nordnorge!
Ret langt fra sydnorge og Risør som vi havde ønsket, men vi er stadig glade og synes det er spændende. 
Der er omkring 2 måneder til jeg skal begynde deroppe. 
Det kommer rigtig tæt på nu.
Vi har jævnligt visninger i huset og håber at der snart er nogen der har lyst til at købe det.
Derudover skal børnenes plads i børnehave og vuggestue jo også snart opsiges.
Det er rigtig vemodigt. Elias er endelig sådan ok glad for at gå i børnehave og Isak er jo gledet lige ind i vuggestuen som det mest naturlige. Derfor er udmeldelsesblanket udleveret under protest:)
Men men, børn er jo ret tilpasningsdygtige og mon ikke de hurtigt finder sig til rette i deres nye norske børnehave? Vi har valgt at Espen ikke skal arbejde i starten så der vil være god tid til indkøring og korte dage når vi kommer op til alt det nye.


 Off topic men må bare vise en tegning Elias havde med hjem fra børnehave. Hans traktor periode er så småt ved at stilne af og i stedet er han nu meget optaget af dinosaurer og hajer.
I dag var det dinosaurer han tegnede.
Jeg synes det ligner ret godt.
Det er ikke bare hus der skal sælges, børn der skal meldes ud og møbler der skal opmagasineres. Vi skal også af med vores biler, da det slet ikke kan betale sig for os at skulle betale det det koster at få dem med til Norge (i forhold til hvad de er værd).
Derfor har vi været ude og se på en ny bil som vi kan importere med os til Norge.
Vi har forelsket os i en skoda.... ja hvem skulle ha troet det;)
Er ret glad for at det tilbud vi har fået er med så meget varme den kan trække ;)Indlægget er sponsoreret

4 kommentarer:

 1. Hvor ser den suppe bare god ud :) Jeg syntes også det er svært at få varieret fisk - så må da prøve den opskrift, tak. Det er interessant at følge jeres færd mod det norske - jeg håber at du fortsætter, så vi kan følge med...

  SvarSlet
 2. Jeg forstår dine tanker omkring at tage børnene ud, det vil jeg også have det svært med. Men det gode ved børn er at de kan omstille sig til meget, så de skal nok blive glade i Norge. Jeg kan på en eller anden måde godt blive lidt misundelig på jeres seje beslutning om at flytte til Norge. Og på at blive kastet ud i en egn som ikke lige er sydnorge. Jeg synes det er så spændende. - og det er selvfølgelig misundelig på den gode måde ;-)
  Og så er jeg altså lige nødt til at høre hvad der er sponsoreret, vel ikke bilen? ;-)

  SvarSlet
 3. Min mand og jrg arbejde i Norge i 9 måneder for nogle år siden. Første halvdel i Rissa ved Trondheim, og anden halvdel i nordnorge - Stokmarknes i Vesterålen ved Lofoten. :-) Det var det vildeste og det fedeste. :-) Glæd jer - og det norske sundhedsvæsen finder man hurtig rundt i. God fornøjelse. :-)
  Mange hilsner, Maria.

  SvarSlet
 4. Ja midtnorge - det er langt vekk sammenlignet med Risør men det går nok super. Blir spennende å følge med. Norsk barnehage er jo litt annerledes enn her, med madpakker og mere tid ude men børn er tilpassningsdygtige. Når det gjelder din jobb så er normann godt vant til at det er danske leger og sykepleiere så det kommer jo til å gå bra. Jeg heier på en suksessfull flytting. Gleder meg til å lese hvordan det går.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails