10. maj 2010

Konfirmation i Norge

I week-enden blev vi (endelig) genforenet. Ihhh hvor jeg havde savnet mine gutter, og noget tyder på at de også havde savnet mig, for elias har været utrolig mor-syg lige siden:) (også på færgen hjem hvor jeg var søsyg og slet ikke var klar til at tackle den lorteble der hang på ham imens han hang i mit bukseben!)
Lørdag var vi til borgerlig konfirmation hos espens fætter ole jørgen.


Vi har været så heldige at arve en mini-bunad til elias, så den skulle han selvfølgelig ha på. Og det var da også på tide, for skjorten kunne ikke knappes i halsen, den øverste knap i bukserne måtte også stå åben, og trykknapperne i vesten åbnede sig en for en:)
Men fin det var han nu.


Vi var så heldige med vejret, og solen skinnede hele dagen. Derfor poserer elias her sammen med konfirmanden i bunad og solhat.
Risørs smukke skærgård ses i baggrunden.

Her i en hyggestund med oldefar og onkel Erik
.Vi 3 til fest.

Og så røg tøjet af elias stykke efter stykke. Til sidst tullede han rundt i strømpebukser og skjorte. Meget ømt. Men så var der jo meget bedre plads til al den lækre mad som kjersti havde lavet. Elias spiste lystigt tapas og bagefter ribbede han en hel pavlova for pynt bestående af blåbær og hindbær... nam nam!


Gutterne havde virkelig hygget sig, og elias har oplevet en hel masse. Båden er kommet i vandet (desværre nåede vi ikke en tur, det bliver til sommeren), elias har været med farmor da der pludselig skulle slukkes skovbrand, han har kørt traktor på kirkegården osv osv....

Det er ikke dårligt med "ferie" hos farmor og farfar. (Men mon ikke farmor og farfar synes det er dejligt at sove lidt længe igen;))2 kommentarer:

  1. Så fine bilder! Til og med et jeg har tatt! Det var så trivelig å se dere igjen alle sammen, Elias er verdens skjønneste gullunge! Ha en deilig Mai måned og kos dere med fridager.

    SvarSlet
  2. Hvor ser det hyggeligt og idyllisk ud..!! Og hvor er han lækker din lille mand :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails