24. maj 2010

Nyt kamera:)

Dagen inden jeg flækkede min kindtand invisterede vi i et nyt kamera (så nu krydser vi virkelig fingre for at forsikringen dækker tandlægeregningen). Kameraet vi har brugt indtil nu købte jeg efter min første eksamen (genetik) på medicinstudiet var bestået. Et olympus mju med alt for få pixel. Vi har været rigtig glade for det og mju'en kan jo tåle både sne og vand hvilket har været rigtig godt! :)
Men nu havde vi altså lyst til at få os et bedre kamera så vi kan forevige elias endnu smukkere end før.
Valget faldt på nikon d-3000. Vi vaklede lidt mellem det og så canon d1000, men valgte altså førstnævnte. Købte det hos japan foto, så vi fik 3 gange en årlig rensning + opdatering af software og et kursus i kameraets funktioner som espen skal til i begyndelsen af juni.
Rigtig god service:)
Meeeen vi har nu allerede fået skudt nogen pletskud:

Elias med hans nye xylofon, som faktisk har en helt ok lyd (50 kroner i tiger)


Og så smager den også godt!


En lidt forkølet sommerdreng.Med gennemfugtet savlesmæk...
Tænderne driller nemlig hele tiden...
Vi nyder pinsen. Idag har vi været i dyrehaven ude ved moesgård. Selvfølgelig havde vi kameraet med... billeder kommer senere:)
Når elias vågner skal vi op og handle. I morgen skal vi nemlig ned og besøge den helt lille og helt nye baby mariehøne EVA-glad og hendes far og mor. Vi har lovet at tage gaver og aftensmad med til den lille familie. Ih vi glæder os.

2 kommentarer:

 1. Lækkert kamera I har valgt. Jeg er selv MEGET glad for mit nikon spejlrefleks, selvom det er ved at være en lidt ældre model, der kunne trænge til udskiftning.

  Det er nogle vildt klare farver, der er på de billeder, du har lagt ind - og Elias er da bare for lækker :-)

  SvarSlet
 2. Tak tak, ja vi synes også selv indtil videre at vi har gjort et godt køb. Men vi glæder os rigtig meget til at espen skal på kursus, så vi rigtig kan få brugt funktionerne på den rigtige måde.

  Især på billederne med xylofonen kommer farverne rigtig skarpt frem. Ih... det kan kun blive godt med de fremtidige albums.... og apropo, der venter vist maaaaange billeder der skal ses igennem og sendes til fremkaldelse.... vi snakker nok siden elias var 1 måned! gisp....

  (og tak for dejlige ord om elias <3)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails