26. maj 2010

Lille bitte baby eva og hendes barselsgave

Endelig kom hun til verden! Den lille bitte og længe ventede baby eva. I går var vi nede og besøge hende og hendes mor og far, på evas 1 uges fødselsdag. Hun var så sød, og så lille. Kan slet ikke huske at elias har været så lille, men det har han jo. Ih hvor hun lugtede skønt af helt ny.


Udover aftensmad til de nybagte forældre havde vi selvfølgelig barselsgaver med.
Den ene med en trøje og hjelm fra ej sikke lej, den anden indeholdte en hjemmestrikket kjole.

Little sisters dress hedder den og opskriften kan du downloade som pdf lige her!
Den var virkelig en fornøjelse at strikke, dejligt at strikke i pigefarver, og så er den helt uden sømme. Fantastisk for dem der ikke er så vilde med (læs: gode til) montering ( mig selv inklusive).

Skråt over den ene skulder/brystet er der den knapåbning, så det er nemt at få den over hovedet.Meget uskarpt billede, det kommer aldrig til at ske igen med det nye kamera ;)

Først havde jeg købt sådan nogen søde helt pink knapper med fugle på som jeg tænkte jeg skulle bruge, men selv espen kunne se at det blev alt for "skarpt" til den lyngfarvede kjole.
Så jeg endte op med helt simple perlemorsknapper.
Jeg blev rigtig tilfreds med kjolen, og tror da også at den blev vel modtaget;)

1 kommentar:

  1. Nåeh, der er ikke noget som sådan en bette babyfod :-) Den er rigtig fin, kjolen, og virker nem - så den kommer lige oveni stakken af projekter, som jeg skal lave engang... (Og godt du har fået et kamera, der kan tage skarpe billeder tæt på nu :-) )

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails