3. maj 2010

Rivegilde!

Så er der udsalg i salling i århus igen. Har faktisk aldrig været dernede før, men denne gang skulle det være, og da jeg nu alligevel skulle ned i klinikken kunne jeg jo ta det på vejen. Og så tænkte jeg at det sikkert ikke ville være så slemt en mandag tidlig morgen.
Men men men....
Der tog jeg så grueligt fejl, og afslørede min manglende udsalgs-starts-rutine. Der var skam masser af folk sådan en mandag tidlig morgen.
Jeg fik kæmpet mig vej op i børneafdelingen og fandt to stykker legetøj til elias. Et æggetårn, som er en simpel udgave af et hamrebræt, og så et puslespil.
Vi har snakket om at han godt kunne trænge til noget nyt, han virker i hvert fald til at være lidt træt af det gamle, så nu må vi se om han gider det her.
Egentlig ville jeg gerne ha fundet noget med lyd og musik i, men det var der ikke lige....
Synes faktisk det er lidt svært med at finde ud af hvilket legetøj der vil være et hit nu. Nogen der har nogen erfaringer med legetøj til 1-årige soon to be?
(ønske-ideer til 1-års fødselsdag modtages også gerne med kyshånd)

Da jeg så køen i børneafd blev jeg næsten nødt til at lægge tingene tilbage, den var monsterlang og jeg ville aldrig nå igennem uden at skulle aflyse mine planlagte patienter.
Men men.... jeg afsluttede min udsalgsjagt med en rigtig spurt: på vejen op til børneafd var jeg kommet forbi herreafd og der var helt tomt! Så jeg listede ned af trappen med legetøjet og kunne gå lige til kassen og betale.
Lidt udsalgs-rutine havde jeg da alligevel (og når nu jeg havde sparet så meget tid nåede jeg lige at købe en ny skindtaske til mig selv på vejen ud:))

1 kommentar:

 1. Fedt med udsalg :)
  Jeg tænkte jeg lige ville bidrage med ting Ida og Magnus har eller ønsker sig og som jeg tror er et hit:
  -Tiger wheelybug
  -Musik- og historie-cd'er
  -DVD'er
  -Bøger de selv kan pille ved og lege med
  -Musikinstrumenter (tromme, xylofon, tamburin, maracas)
  -Legemad/legekøkken
  -Dukker
  -Fisher Price bondegård med dyr
  -Bolde i alle størrelser og farver

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails