22. august 2010

Ha det....... week-end.

Det er allerede søndag, og klokken nærmer sig sengetid med stormende skridt for en småbarnsfamilie som starter dagen (for det meste) kl 5!
Vi har nydt week-enden på trods af feber, hvad vi tror er nye tænder på vej og en dreng der er TOTALT mor-syg. Alt den mor-opmærksomhed han ikke får i vuggestuen skal han åbenbart nå i hans vågne timer herhjemme, så det er ikke meget jeg får lov til at gøre alene... ja faktisk ingenting... og det er en energi-sluger.
Men ja, alligevel har vi altså hygget og nydt vores dreng. Jeg tror det med at Elias startede i vuggestue kom til hårdt på, selvom vi jo har haft laaaaaang tid til at vænne os til det.
"Tror du vi bare har haft ham til låns og nu har "de" taget ham tilbage?", og "tænk nu har Elias sit helt eget liv hvor vi ikke kan følge med i hvad han laver hvert eneste minut" er ting vi siger til hinanden... Vi savner ham altså lidt.
I går hældte vi alle plastikboldene ud i sengen og Elias fik sig et lille bolde-bad.
Først syntes han det var mægtig skægt at bade nede i sengen, men så fandt han ud af at det da var meeeeget sjovere at kaste boldene ud af sengen!
Heldigvis er vi to mod en, så vi klarede at holde trit med at kaste tilbage:)
I morgen er det mandag, og så står den på vuggestue, for idag har der ikke været skyggen af feber, og humøret begynder også at vende den rigtige vej.
Så mon ikke der bliver tid til besøg, the og måske lidt syning i morgen?
Krydser fingre;)

1 kommentar:

  1. Jeg krydser fingre :-) Og hvor ser det hyggeligt ud med boldene i sengen... det er en rigtig god idé :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails