11. august 2010

Puder til Elias

Så blev jeg også færdig med puderne til Elias. Det er ikke bare bare når man bor i lejlighed og symaskinen hamrer som et tærskeværk (hvis der er noget der hedder det, men det lyder som noget der larmer). Ikke aktuelt at sy når barnet sover i rummet lige ved siden af og der er minus lydtæt. Så det endte med at puderne blev syet mens elias sad på skødet af far og så både spændt og skræmt ud.

Patchwork forstykkerne syede jeg da vi var på ferie i Norge og jeg var til en syaften hos ida. Hun delte snilt ud af hendes stoffer, så jeg fik syet 2 stk af 9 firkanter til puder.
Ida havde skærebræt og kniv til at skære med så det gik som en leg og synes selv at jeg fik nogen meget fine skarpe kanter som passede perfekt sammen.

Puder til fyld købte jeg i ikea, og havde egentlig også købt noget stof der til at sy bagsider af, men orkede ikke alt det med lynlås osv, så da jeg fandt 2 stk af ikeas billige hovedpudebetræk til omkring 5 kr pr stk, så tog jeg den nemme løsning og syede patchwork forstykkerne på dem. Da jeg ikke gad at sprætte op blev betrækkene lidt mindre end de egentlig skulle være, men det gør ingenting.... jeg vil helst have mine puder faste!
Det er eneste jeg mangler nu er at sy 2 knapper i hver pude forneden, så den åbne kant ikke flapper sådan...

Men se ida! Jeg blev færdig:)


5 kommentarer:

 1. Hej Kathrine.

  Sikke nogle skønne puder. God idé med de ikeapuder. Din symaskine kan eventuelt komme til at sy bedre hvis du smørrer den - se instruktionsbogen - eller også kan nålen være slidt. Prøv det. Knus til jer fra Mormor.

  SvarSlet
 2. hvor er de skønne! lækre nuancer du har valgt. Jeg har også linial, skærebræt og skærer og syer dem bare sammen om ikeas puder til 7 kr - det er genialt!

  Jeg har i øvrigt lavet en lille give away, hvis du skulle have lyst til at deltage :)

  SvarSlet
 3. tak fordi du vil deltage :) Jeg kan ikke se dig som fast læser?

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig :) Jeg kunne ikke få rubrikken med følgere frem på din blog, men efter at have refreshed et par gange dukkede den op og jeg kunne melde mig under fanerne. Håber du kan se det nu.... :)

  SvarSlet
 5. se der jeg :) de ble jo kjempe fine da. nå tenker jeg elias ble fornøyd :D

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails