21. august 2010

Naar katten er ude....

....så danser musene på bordene!
Så da elias var i vuggestue i går, og espen på arbejde, så allierede jeg mig med underboen og kørte ud til stof og stil.
Jeg har bestemt mig for at prøve at sy lidt til elias igen, selvom jeg egentlig havde opgivet og givet alt mit stof til min mor.

Der var masser af lækkert stof derude, selvfølgelig savlede jeg mest over alt det i tøsefarverne, men altså... elias kan jo ikke rende rundt i lillae bukser vel? Så det blev til 2 forskellige slags blød denim, smalt mælkedrengestrib, noget trykt mørkegråt bomuld, rib til at sætte i livet, klarblå velour og så lidt tøsefarver ifa karens retrostof og nogen patchwork stykker.
Og så alt det løse ikke? Mønsterpapir, nåle til symaskinen, tråd, knapper, bjælder, lynlås osv osv.

Købte også noget bomuldsgarn. Har planer om en flagranke og så skal der laves nogen flere klude (skal nok vise billeder senere).


Nåede også lige at hive et stykke rød/hvid ternet stykke stof med. Det skal på låget af det hjemmelavede syltetøj. (Lavede jo både hindbær og solbær syltetøj i lange baner da vi var i norge).
Idag var drengene så på tur for at købe nogen bil-dele til espens veteran boble, så jeg nåede at tegne et mønster til bukser af.

Posebukser i str. 2 år fra minikrea. Så håber jeg de har lidt bedre pasform end elsebeth gynthers som bare bliver alt for brede til Elias.
Nu må jeg bare vente på en mulighed for at få syet lidt. Er stadig lidt i tvivl om min symaskine er sådan lidt halvt-fungerende eller om den bare skal smøres. Og så ved jeg ikke om Elias skal i vuggestue på mandag, han har nemlig feber og går rundt og tager sig til ørene, så måske har han fået sig endnu en omgang mellemørebetændelse. Øv bøv, mon der er lang kø ved vagtlægen i morgen tidlig?
Fortsat god week-end i hvert fald:)
7 kommentarer:

 1. Det var da nogle herlige indkøb...glæder mig til at se bukserne m.m. når der har været ro til det. Og god bedring med Elias

  SvarSlet
 2. Uha, det er herligt - og lidt farligt - at være i stof og stil ;o)

  Jeg glæder mig til at se de færdige bukser!

  God bedring til jer, mette

  SvarSlet
 3. Jeg er str fan af minikrea mønstret...håber, at det bliver godt til Elias også - og god bedring med ham!

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med minikrea mønstre. Har et super pigekjolemønster derfra, som både mine store piger og deres kusiner har fået kjoler efter. Håber posebukse mønsteret er lige så godt....mon ikke?

  Tak i øvrigt fordi du linker :)

  Karen

  SvarSlet
 5. Ih spændende med dit sy-projekt. Glæder mig til at se resultatet :-)

  Måske jeg skulle lade mig inspirere og få syet bukser til min lille niece.

  God bedring og hav en fantastisk søndag

  SvarSlet
 6. Uh nu bliver der jo lagt lidt pres på mig her ;) Det kribler også helt i fingrene for at få tid til at syg. Men Elias er stadig pylret, har dog ikke feber her til morgen, men kan se at der er kindtænder på vej... uha uha!

  @Karen: Jeg prøver at linke så ofte jeg kan og husker det. Synes man skal have credit når man laver noget fint :)

  God søndag til jer alle

  SvarSlet
 7. HeHe... sy skulle der selvfølgelig stå... ikke syg!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails