15. august 2010

Klar, parat, vuggestuestart

Idag er sidste feriedag. Så vi forbereder os.... Alt der hedder barsel er slut og vores lille boble skal sprænges. Bliver lidt underligt at både mor, far og elias skal afsted og ud af døren om morgenen.... hver morgen! Puha.... Vi kommer til at værne om week-enderne som høge!

Så nu var det vel på tide at få strøget de navnemærker i som jeg bestilte inden sommerferien?
I går havde vi mødregruppen på besøg (hvor alle de andre har haft deres institutions debut, hold da op institution er da er ret grimt ord hva'?). En af mødrene spurgte: har du meget tøj? Du får brug for meget tøj! Og ja jeg synes da at jeg har meget tøj, men altså hvis ikke er det jo en god mulighed for at shoppe lidt.... :)

Må her bare nævne min kærlighed til mærket wheat. Skønt klassisk børnetøj, ikke så mange ufo'er, lyserøde køer eller hvad de ellers trykker på tøj i str. lille.

Og siden vi kom hjem fra ferie har de haft udsalg, så det er blevet til flere besøg;)Strygemærkerne er købt her

I hvert fald så er alt nu mærket... selv de små brune sandaler har fået navn i. Føler vi er klar.....

Er meget spændt....Nogen gode råd her på falderebet?2 kommentarer:

  1. Held og lykke herfra. Det ser ud som om at I er så klar som man nu kan blive. Og hvor er det dejligt at der kommer navn i tøjet - Elias kan jo ikke være med til at sige at det er hans endnu. Måske vil pædagogerne yde den service at lægge det på plads hvis nogen har båret rundt på det og det pludselig er landet et forkert sted. Sådan fungerer det i hvert fald hos os. Men bliv ved med at skrive navn i, selv om han bliver større. Det er utroligt svært at huske hvis tøj der er hvis - Især i vinters da alle luffer i år skulle være sorte brugte vi meget børnetid på at fordele vanter..... Ungerne var ikke tilfredse hvis de ikke fik deres egne.... Jeg ringer i morgen og hører hvordan det er gået. Knus fra Mormor.

    SvarSlet
  2. Iiih, hvor spændende! Glæder mig til at høre hvordan det er gået! :) KNUS

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails