17. august 2010

Vuggestue update

Der er lidt stille her. Det er altså bare fordi at vi koncentrerer os meget om det her vuggestue halløj. Billederne er fra Elias's første dag.... den var lidt kaotisk, der var barnegråd på stuen fra vi kom til vi gik... puha, alligevel klarede elias det rigtig flot. Han syntes der var rigtig meget spændende legetøj og at de store drenge er seje! I dag har situationen på stuen været meget bedre og elias var alene med gokkerne i lidt over 1 time imens moren sad på personalerummet og hæklede (i ægte gokke-ånd!);) Da jeg skulle gå sagde jeg "elias", fik øjenkontakt med gutten og "mor går nu, hej hej" og vinkede... gutten så ikke moren vinkede, han var allerede tilbage ved legetøjet!
Det eneste tidspunkt hvor drengen græd var da han skulle tilbage til sin mor! Ja, ja... der var da vist en der var klar til vuggestue start der!


Fedt! I vuggestuen kan man køre med biler og se ud af vinduet på samme tid!
I morgen skal moren gå hjem efter hun har afleveret og elias skal være der et par timer...
Det bliver sikkert lidt underligt at komme hjem til en tom lejlighed.... men elias kommer sikkert til at elske det!;)

Og jeg må bare vænne mig til tanken og huske at nyde min alene-fri-tid inden studiet starter.
Har da også nogen projekter, og på fredag skal jeg prøve at nå en tur i stof og stil med min laaaaaange handleliste.

3 kommentarer:

  1. Oioi, nå blir han stor for alvor! Så søt han var der da, så som han koste seg! Lykke til, jeg tipper du fort kommer til å sette pris på alene tiden :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare skønt at høre, Kathrine! Dejlige nyheder :)

    SvarSlet
  3. Så søt gutt du har! Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away! Ønsker deg en flott onsdagskveld videre :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails