12. september 2010

Forkaelet?

Se lige hvad Gowry havde med hjem til Elias fra NY. Heldige asen altså....

Så fiiiine blå converse.
Desværre er de str. 22 så egentlig er de allerede for små.
(Derfor hvis nogen ved hvor man kan købe billige converse til børn på nettet, speak up:))
Har lige været ude og invisterer i vinterstøvler, og den "lille" dreng er allerede i en str. 24!!! Det ser helt vildt ud på de små ben, men damen i skobutikken sagde at vi altså skulle op i den str.!
Ellers flyver tiden afsted. Elias har haft en lidt blandet uge i vuggestuen, hvor det måske er ved at gå op for ham at det er sådan det bliver fremover. Og når vuggestue og forældre så ikke er helt enige om hvordan det skal tackles bliver det faktisk lidt hårdt for alle. Håber på en frisk start mandag.
I går havde vi arbejdsdag og elias drønede rundt og syntes det var helt top!
Han pillede ved alt og fik køreture i trillebøren sammen med hans kæreste sigrid som bor nedenunder os. Han var helt færdig til frokost, så han faldt i søvn midt i maden og sov i 3 timer! Om aftnen var der fælles grill og han hyggede sig helt vildt.
I dag er vi trætte, men har alligevel planlagt en tur i svømmehallen, for sigrid har spurgt om "Lia" ikke vil med ud og svømme? Selvfølgelig vil han det!:)


1 kommentar:

  1. Ååååhh, de skoa var jo supersøte. Sånn er det når man er heldig og har mange som er glad i en ;-) Håper det går seg til i barnehagen etterhvert, kanskje det bare er litt tid som skal til..? Nå venter jeg på noen bilder av godgutten her inne, er så lenge siden sist... Klemmer til alle, ha en god svømmetur
    Kjersti

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails