15. september 2010

Lidt Elias...

Pludselig ser han så voksen ud?

Er blevet spurgt om jeg ikke snart kunne vise nogen flere billeder af Elias, og det skal man da ikke spørge om 2 gange:) Jeg kan mærke at vi ikke får taget helt så mange billeder af ham længere, men har jo heller ikke så mange timer sammen, og så er han altså ret så optaget af kameraet så snart det kommer frem, så man skal være lidt af en paparazzi for at få billeder uden elias heeeeeelt tæt på:)

Den fine stol har espen lavet. Pga overarbejdstimer står der 4 stole i samme serie, dog uden armlæn, og venter på at blive spisebordsstole til os :)
Han udvikler sig med lynets hast, og henne i vuggeren spiser han nu i en af trip trap stolene UDEN bøjle. Han kravler selv op og ned og er en stoooooor dreng. Det bevirker dog også at der også bliver kravlet op og ned af stolene herhjemme, og lige pludselig er det lidt færre steder man kan stille ting i "helle".

Nu er han også så stor at han synes det er hyggeligt at se på tv. Frække Emil kommer fast hver dag kl 17 på dr1:)

Han er meget optaget af fars skæg og barbermaskinen, så hvorfor ikke lave sit eget skæg når man er i bad? :)Og hold da op hvor kan sådan en stor dreng blive åh så træt. Vi er ikke længere ved at få dårlige nerver over om han nu også trækker vejret når middagsluren strækker sig over 2-3 timer, og det er ikke sjældent at det sker at han falder i søvn i favnen før vi får lagt ham ind i seng om aftnen.
Det er SÅ hyggeligt når man kan mærke at han bare nyder at putte sig ind til en og slapper så meget af at han falder i søvn.

3 kommentarer:

 1. Nårh, hvor er han bare skøn!

  Du kan tro jeg glæder mig til futter, nu begynder det nemlig at være fodkoldt ;)

  SvarSlet
 2. Aaaj, hvor er det mega godt det første billede! Sikke dejlige runde kinder! Det er i morgen, vi skal ses, ikke???!

  SvarSlet
 3. Åååååhh, det var godt å se godgutten igjen! Han er så superskjønn. :-) Han blir stor nå, morsomt å se. Håper dere får en god helg, alle tre. Klem fra Oslo!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails