23. september 2010

Syg med syg paa

Der er stille på bloggen lige for tiden.... alt for stille.
Men vi er hårdt ramt af sygdom her i vores casa.
Elias har nu været syg i over en uge... dvs. vi troede egentlig han var rask, men her til aften præsterede han da lige en temperatur på 39.3 på trods af den penicillinkur han begyndte på i mandags.... arh hvor bliver man bare frustreret og træt og ked på hans vegne.
For at toppe det hele måtte espen så også melde sig syg i dag, og jeg har en mistænksom begyndene smerte i halsen.... Øv altså.
Hvis vi vidste det var sådan her det er, når barnet starter i vuggestue skulle han bare blive hjemme... for altid!;)
Vi er trætte og syge med syg på.Men intet indlæg uden billeder.
Da jeg stolt viste mit hjemmehæklede penalhus frem i strikkeklubben i går faldt der en kommentar om at det da ikke var blevet vist på bloggen... så her kommer det.

Blanding af pasteller og klare farver.
Hæklet frem og tilbage med fastmasker.


Og her med det meget sparsomme indhold: Tyggegummi, skriveredskaber, læbepomade og id-kort. Mangler bare småpenge og ørepropper.... så er jeg klar til læsesalen.
(Når alt det forsømte læseri skal indhentes:()6 kommentarer:

 1. hvor er det et fint hæklehus :)
  Rigtig god bedring.
  KH
  Anne, der har været turen igennem, både med vuggestuen, børnehaven, skolen og sfo'en :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak....ja fornemmer godt at dette bare er en smagsprøve på hvad vi har i vente... og hvad gør man hvis der er flere børn der er syge?, så er der ikke plads og arme nok til at man kan krybe sammen i 3-pers-sofaen og spise risengrød;)

  SvarSlet
 3. hov det var ikke ment som en "bare vent!!!" det var en anerkendelse af, at det bare er pisse hårdt når de små poder begynder et nyt sted :)

  SvarSlet
 4. God bedring. Jeg føler med dig. Da min ældste startede i vuggestue var han meget syg. De første 4 mdr havde han ikke en hel uge i vuggestuen, uden han blev syg. Det stoppede først da vi fik hans øre tjekket og sat dræn i. Superfin penalhus:)

  SvarSlet
 5. God bedring til den lille familie. Uh, jeg føler med jer. Det er godt nok hårdt når begge forældre er syge, men når så barnet også er sygt hele tiden. Øv! Penalhuset er rigtigt fint. Ih, glæder mig sådan til at se futterne ;)

  SvarSlet
 6. @Anne: Jeg tog det slet ikke som en "bare vent", kom bare til at tænke fremover.... Puha;)

  @Karen: Ja Elias har også haft nogen omgange med mellemørebetændelse og penicillin. Denne gang har de dog ikke kunnet se noget i ørene, så håber vi slipper drænet

  @Julia: Nøj hvor er otto lækker irl.... :) Håber futter passer:)

  Nu er det week-end, Elias har været i vuggestue, men vi hentede ham tidligt og nu skal vi bare slappe af og tanke energi op hele week-enden. ahhhh.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails