14. maj 2011

Luft


Bare rolig.... vi er her endnu.... Elias har det godt, rigtig godt.
Har bare pokkers travlt med de eksaminer....

Men ja det er jo ikke bare eksaminer der optager os, vi er jo også flyttet ind i huset.... og så det løse med kemo og alt det andet på sygehuset. Har sat nogen af pelargonierne ud... den ene er allerede gået til.....må vist øve mig i det der med at have en "rigtig" have.

I påsken kom familie både fra norge og danmark og hjalp med den store flytning. Huset (indvendigt, vægge, lofter, lister, alt.....) blev malet i løbet af 2 (!) dage. Herefter blev der kørt nogen gange frem og tilbage. Det er alligevel utroligt hvor meget man kan få samlet sammen på 64 kvm2!
Vores nye møbler kom som aftalt, og alle småtterierne blev handlet i ikea på 1 time... det MÅ være rekord.

Da familien tog hjem var det så ligesom om at eksamenslæsningen igen fik overgrebet, og vi er langt fra flyttet ordentlig ind. Så indretningen er laaaaangt fra hvordan den skal være.... ingen billeder indvendigt fra endnu ;)

Men et lille billede af huset får i:
Det var perfekt vejr i påsken og alt var idyl.

Nu har vi jo snart boet her en måned og har allerede opdaget både glæder og det modsatte ved at være husejere.... men sådan er det jo!

Vi nyder at ha fået vores eget. At hvis Elias gerne vil ud er det ikke en større udflugt der skal planlægges.
Han udvikler sig med stormskridt og bliver udfordret på helt nye måder.


Grænsen mellem skoven og vores baghave er en række træer. Elias synes det er sjovest at lege inde bag træerne, men tør (heldigvis) ikke gå mere end 4 meter ind i skoven alene. Alligevel har vi fået anskaffet os noget hegn så han ikke går vild derinde.Haven er mest græs, grus og nogen store træer. Noget af det eneste der var fra før er en rododendron som så til gengæld blomstrer helt fantastisk lige nu. (og når der står en rododendron i forvejen må det betyde at de kan overleve, så jeg har skyndt mig at plante nogen flere op ad den)
Elias synes det er så fedt at vande og vander helst ukrudt!
(Når altså ikke han har travlt med at hælde vand fra den ene kande til den anden.... og tilbage igen;))
Desværre er mine såede jordbærplanter endnu ikke noget at prale af, så det var dejligt at min mor kunne donere nogen afliggere af hendes planter. Der er blomst i dem alle, så vi håber på en lille bærhøst i sommer.

Elias har fået en græsslåmaskine i gave af et af vores vennepar.
Han knuselsker den, og viser den stolt frem til alle der vil se.I går var jeg til eksamen. Nu er 3 ud af 5 eksaminer afsluttet. Så idag har jeg haft min første fridag i jeg ved ikke hvor lang tid. Vi har hygget og absolut ikke fået lavet noget som helst. Det har været dårligt vejr, men så har vi haft tændt op i brændeovnen, stegt vafler og set på regnen der kom og gik.

Efter aftensmaden var der ophold og vi tog en lille runde i haven inden Elias's sovetid.
Han fandt hurtigt en vand/mudder pyt og fik smurt sig godt ind.... faktisk er det første gang at han har hoppet i mudderpytter, så han fik lov... lige alt det han ville.
Det er vel både en blanding af at ha boet midt i byen og så at han er syg og i isolation.... men ihhhh hvor er det godt at vi er flyttet ud på landet og får noget luft!

God week-end.

9 kommentarer:

 1. Ejh hvor lyder det bare skønt for jer.
  Vi købte hus for et par år siden og det er fantastisk med have lige på den anden side af døren. Men det bringer også lige lidt ekstra arbejde med sig. :-)

  SvarSlet
 2. Nøørrjj hvor ser det lækkert ud. Skønt. Vi flyttede også fra lejlighed i midtbyen til hus udenfor byen for snart to år siden og vi nyder det i fulde drag og ja, specielt med børn er en have fantastisk. I får en super sommer :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med huset! Det ser rigtig rigtig hyggeligt ud. Ihh, hvor det glæder mig at se lillemanden stortrives med mudder i haven :o) Lykke til med dine sidste eksaminer..
  Kh Berit

  SvarSlet
 4. Ej, hvor bliver jeg bare misundelig. Savner en have, netop for at undgå den store udflugt det bliver, når man vil ud og nyde vejret fra en lejlighed på 3'e. Dejligt at høre I har det godt, og at det går så strålende med Elias. Held og lykke med eksaminerne!

  SvarSlet
 5. Sikke et fint hus Kathrine. Dejligt I er faldet godt til - nu er det også til at se en ende på med eksamener - derefter er der masser af tid til at komme på plads indendøre og få jord under neglene i haven :-) God læselyst de sidste uger.

  SvarSlet
 6. Det lyder bare rigtig rigtig skønt, Kathrine!!

  SvarSlet
 7. Hvor pudsigt! Jeg kan kende det hus. Vi har længe drømt om at flytte, og har pløjet boligsiden.dk igennem igen og igen. Og jeg har tit kigget på det hus der. Ha. Det er SÅ hyggeligt. Tillykke med det :-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle de fne kommentarer...
  @ ludvig og familie: nej hvor sjovt at i også har set på huset. Har mødt flere der også har set på det... En sygeplejerske på børnekræftafd., en anden børnefamilie fra bygningen hvor vi boede før. Nå det er JER der har købt huset! :)
  Har i også været ude og se på det irl? Mægleren nævnte nemlig nogen der havde tænkt sig at bruge det store udhus til øvelokale:)

  Nu bliver det værksted og garage for espens elskede veteranboble.

  SvarSlet
 9. Hej Kathrine. Så er der post på vej til dig. Og en vejledning i bobler på min blog. Jeg håber at den er forståelig. Ellers må du endelig hive fat i mig igen, så skal jeg prøve at formulere mig anderledes. :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails