4. oktober 2013

Babyalarm fra philips- med GIVE AWAY


Vi har været så heldige at få lov til at teste philips' nye babyalarm: SCD580/00.
Jeg vil starte med at sige at vi købte neonate babyalarmen da vi ventede isak og vi har været rigtig glade for den. Super god batterikapacitet med lithium batterier så det ikke gør noget at man "klatlader", minimal med stråling fra den del der ligger hos baby, små fikse alarmdele, god dækning, virker også i minusgrader osv.Nå men tilbage til philips.
Vi har nu testet den lidt over en uge og er blevet rigtig glade for den.
Den har et rigtig fint, blidt lys som vi bruger som natlampe. Den har vuggeviser indbygget som den kan spille. Man kan også tilslutte mp3 afspiller så man selv kan vælge melodierne.
I forældredelen vises der både luftfugtighed og temp. og så kan man styre alle funktionerne fra forældredelen så man kan tænde/slukke lyset hos baby, eller starte vuggevisen fra sofaen.
Forældredelen har også en natmodus som man kan bruge hvis man som os sover med babyalarmen hele natten. Derudover har den også en tale funktion så man kan give besked til den der sidder inde hos baby at man er på vej med flasken, eller panodil osv.
Og den sidste lille funktion jeg bliver nødt til at fremhæve er at der er en finde-funktion på forældredelen hvis den nu er blevet væk (for os lidt stressede forældre)... ret smart.

Jeg har dog ikke kun roser om alarmen.
Den har rigtig mange (måske FOR mange) funktioner....og nogen af dem vil vi ikke få brugt.
Måske har I set min lille film på instagram hvor vi testede stjerne-projektoren på alarmen? 
Virkede ikke ligefrem beroligende på vores børn i den situation;)
Desuden er den del der skal stå hos baby så stor at man aldrig ville bruge den i en barnevogn. Babydelen skal stå med ledning i eller også skal man selv putte batterier i den.... lidt et minus i mine øjne. 

Efter vi har fået alarmen fra philips bruger vi den fast på Isaks værelse og så bruger vi vores neonate i week-enden når han sover i vognen eller til at have med i pusletasken.
Den løsning er vi blevet rigtig glade for, men det er nok de færreste der køber 2 babyalarmer, så her må man overveje hvad ens behov er.
Jeg er rigtig glad for at have fået lov til at teste babyalarmen fra Philips.
Men det bedste er at jeg har fået lov til at give en væk!

Og sørme om jeg ikke har fået lov til at udlodde en brystpumpe oveni.
Brystpumpen har jeg, af gode grunde, ikke testet selv, men jeg har hørt gode ord om den.
Og babyalarmen kan du læse om her.


REGLERNE FOR GIVE AWAY'EN ER FØLGENDE

1) Følg mig på bloglovin
2) Læg en kommentar på indlægget her, skriv om du ønsker at være med i trækning af babyalarm, brystpumpen eller begge dele
3) Vinderen trækkes d. 18/10-2013. kl 21. 
4) Vinderen offentliggøres her på bloggen og jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder, hvis vinderen ikke kontakter mig indenfor 7 dage.


At linke, dele eller omtale give awayen giver selvfølgelig masser af god karma:)


23 kommentarer:

 1. Vil meget gerne deltage i lodtrækningen om babyalarmen! Vores er netop gået i stykker...

  SvarSlet
 2. Fantastisk! Deltager meget gerne og følger allerede. Vil vildt gerne vinde sådan en fin babyalarm - behøver ikke pumpen da vi er nede på 2 amninger i døgnet - så hvis jeg bliver den heldige håber jeg en anden kan få glæde af pumpen :)
  Margit
  margit.rosenaa@gmail.com
  Deler på min blog når jeg kommer ind på min computer :)

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne være med i trækning af begge dele :) Jeg er gravid med nummer tre og både alarm og brystpumpe overlevede ikke barn nummer 2 ;) Kan du se, jeg følger dig på bloglovin'?

  SvarSlet
 4. Argh hvordan følger man via sin telefon? Hilsner Louise

  SvarSlet
 5. Jeg kunge godt tænke mig at vinde begge dele :D

  Og jeg følger selvfølgelig via bloglovin :)

  SvarSlet
 6. Jeg kunne godt tænke mig babyalarmen... Vi bruger sjældent babyalarmen i vognen, da vi har mulighed for at have vognen lige uden for vinduet - Så den står bare fast på børneværelset og så lyder den her jo til at være helt perfekt ;0)

  SvarSlet
 7. Juhuuuu, drømme give away ❤ - er gravid med mit første barn, så ALT skal købes/samles ind til vores lille baby. Så lidt gratis ting ville da ikke skade i budgettet ��

  Ønsker at deltage i konkurrencen om begge dele.

  Louise

  SvarSlet
 8. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen om babyalarmen, da vi virkelig mangler en ny :)
  Ha´ en dejlig weekend!
  /Nina - voresalbum

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne være med og vil gerne vinde begge dele. Egentlig skal vi kun bruge babyalarm når den lille skal i barnevogn, men det kan jo være vi engang i mellem kan bruge den alligevel hvis vi er nogen steder.

  SvarSlet
 10. Jeg vil gerne være med i konkurrencen om begge dele :) Jeg har ikke barn endnu, men er sikker på det kommer, og så er det godt at være forberedt.

  SvarSlet
 11. Jeg er fast følger av bloggen og vil gjerne delta i konkurransen om begge deler. Hadde vært så fint nå som vi snart har baby nummer 3 :)

  SvarSlet
 12. Jeg vil rigtig gerne være med i konkurrencen om at vinde begge dele. Mvh Marie Louise lullubaloo@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Så fik jeg knækket koden og er nu fast læser. Krydser fingre og vil mere end noget andet gerne vinde alarmen hvis jeg er den heldige :) louise_olsen_@jubii.dk

  SvarSlet
 14. Jeg vil også gerne deltage - og gerne om begge dele :)

  SvarSlet
 15. Jeg vil gerne være med i konkurrencen om begge dele :)

  SvarSlet
 16. Kaster gerne et lod efter både alarm og pumpe :) Med en lille frk på 9 uger og en storebror på knap tre giver det indimellem situationer hvor vi godt kunne bruge to alarmer. Og pumpen vil give mor her mulighed for lidt mere mor-tid ;)

  SvarSlet
 17. Vil meget gerne deltage i lodtrækningen om begge ting :) Venter lillebror til marts, så det kan vist ikke være mere passende! Du får lige en deler på min blog og på facebook :)

  Blueeyedflower.blogspot.com
  Familienholmlund@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg vil også meget gerne deltage i lodtrækningen om begge dele :)
  Anne/anne.callesen@gmail.com

  SvarSlet
 19. Som kommende førstegangsmor kan jeg sikkert bruge begge dele - så krydser fingre for at jeg er det heldige.
  Tak for en dejlig inspirerede blog

  Sofie
  Sofiemikaladau@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Ih hvor er det en god giveaway! Jeg er gravid med vores andet ønskebarn og mangler begge dele du udlodder, så jeg vil elske at vinde! Smil fra Mia - mia.soerensen@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Hopper da med på begge deler, og ellers krysser jeg jo bare fingre;)

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 22. Super anmeldelse - jeg venter barn nummer to og kunne bruge både alarm og pumpe, så vil meget gerne deltage i lodtrækningen om begge dele.

  Efteeårshilsner fra Kit - Kitusaurus@gmail.com

  SvarSlet
 23. Hvem er mon den/de heldige? :)

  God weekend!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails