14. oktober 2013

Småt strik

Som nogen af jer sikkert har set på instagram er jeg godt igang med en marius trøje til Espen.... i str. XL!!! Det er lidt af en opgave jeg har begivet mig i kast med, men også lidt spændende at se om jeg får det til. Sådan et projekt kræver i midlertid lidt små projekter ind imellem til at afveksle med.En af de strikkebøger jeg altid ender med at finde frem fra reolen igen og igen er "all you knit is love". Der er så mange fine, enkle opskrifter i.
Vesten til Isak er derfra og strikket i blød alpakka.
(meget heldigt at drops fra i morgen har alpakka fest med 25% rabat på alle deres alpakka kvaliteter... resten af året). Vi fik samme model i barselsgave og den har vi brugt flittigt. Derfor måtte jeg strikke en ny da han jo for længst er vokset ud af den.Et andet fint lille projekt er vanter.
I rillestrik, strikket frem og tilbage har man et par små vanter på en aften.
Opskriften jeg har brugt her er fra "nøstebarn", men der findes en der ligner meget på drops' side.
De sidder rigtig godt på og nu er det jo efterhånden blevet temperaturer til at de har været i brug når Isak sover ude i vognen.

Jeg er faktisk snart færdig med endnu et par vanter. De er strikket i lidt tykkere garn så derfor passer de til Elias. De bliver til "bilvanter". Der hvor vi skal hen kan man nok ikke få nok par af ekstra, varme vanter der ligger klar i bilen;)


10 kommentarer:

 1. Hej Kathrine
  Hvad er det blå mønsterstrikkede for noget handskerne ligger ved siden af. Det er meget fint og spændende ud.
  Hilsen Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte

   Det er såmænd et barnevognstæppe jeg i sin tid strikkede til Elias. Det er nu i brug til Isak og er stadig lige fint:) Hurra for hjemmestrik der holder.
   Opskriften er fra drops.

   God week-end:)

   kh

   Slet
 2. Hvor er det fine sager du har strikket. Er da også nysgerrig på at høre hvad det blå mønsterstrik er... :)

  I øvrigt, din side kan ikke 'være' på min skærm, så jeg må scrolle frem og tilbage - det er lidt ærgerligt... ved ikke om det kun er på min skærm??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita
   Tusinde tak

   Det blå er et barnevognstæppe jeg strikkede da jeg ventede Elias. Nu i brug til dreng nr. 2.

   Øv med bredden.... det er sikkert noget med nogen pixels jeg skal ændre, men er simpelthen ikke så god til sådan noget. Må lige prøve at forske i det ;)

   Slet
 3. Nej, hvor ser det bare godt ud. I dette øjeblik ærgrer jeg mig afsindigt meget over, at jeg ikke hørte godt nok efter i håndarbejdstimerne til, at jeg kan gøre dig kunsten efter. Pokkers :-)

  SvarSlet
 4. Altid så smukke sager du får strikket og produceret! Dine drenge er heldige med så dygtig en mor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line.... du er sød:)

   Synes nu også dine unger er ret heldige med de skønne ting du laver;) Rigtig god week-end til jer.

   kh

   Slet
 5. Jeg er så vild med de vanter du har strikket! Vil gerne lave et par til Marie, men synes ikke drops opskriften ser lige så lækker ud. Nøstebarn, er det en bog... dumt spørgsmål måske?
  Kh

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails