23. juli 2010

Haeklede toefler

Hvem havde troet at jeg skulle klare det her? Hæklede tøfler på 1,2,3!
Jeg fandt denne opskrift og fik sååååådan lyst til et par. Men jeg kan (eller nu er det jo kunne) ikke hækle, i hvert fald ikke følge en opskrift. Men heldigvis er espens tante en haj til håndarbejde og kan selvfølgelig hækle, så jeg udstyrede mig med garn og opskrift... og så en tante :)
Blev færdig med den ene tøffel den første aften og den anden blev færdig i går. Det gik som en leg når jeg først kom igang.


De er super gode og ha på, og lidt mere "robuste" end tykke strømper. Nu kan vinteren og kulden bare komme an.

Og så tror jeg at det bliver en mindre produktion til gaver.... hvem kan ikke bruge et par skønne tøfler?
Ps: tusind tak for hjælpen tante bjørg (og chokolade og chips og dip og sodavand som selvfølgelig stod klart...... hmmm måske jeg skal finde noget mere jeg ikke kan?;))

4 kommentarer:

 1. Oj, de var kjempesøte, Kathrine! Så flink og lærenem du er. Jeg ønsker meg herved et par til bursdagen min...helt ubeskjedent. Jeg har forresten åpnet min egen matblogg- sjekk den ut vel: www.kjoekkeneskapisme.blogspot.com
  Jeg lurer på hvordan du fikk lagt inn den besøkstelleren din?

  SvarSlet
 2. Nu kan du også hækle?! Er der noget, du IKKE kan?? Hvornår er I tilbage igen? Savner den lille trold og strikkestunderne!

  SvarSlet
 3. uhh gowry der er mange ting jeg ikke kan.... fx. at cykle 100 km og løbe halvmarathon.... der lader jeg andre om ;)

  Vi kommer hjem på fredag og så har vi 2 ugers ferie inden elias begynder i vuggestue så der kan vi ses og strikke en masse :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare lækre! Så kan du lære os andre at hækle... jubiii :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails