24. juni 2011

Elias 2 år!I mandags var det Elias's fødselsdag :)
En fødselsdag vil jo altid være noget helt specielt, men vi følte at dette var noget helt særligt.
Da Elias blev syg vidste vi ikke om han ville overleve... om han ville være hos os til jul.... eller nå sin næste fødselsdag.
Både jul og fødselsdag er nu nået.... og vi begynder at være ret overbeviste om at vi kommer til at nå mange flere.

Søndag aften forberedte vi.
Bagte kagemand og pyntede den.
Samlede den trehjulede cykel som Elias skulle ha i gave.
Og pakkede bilen.... for elias skulle indlægges mandag morgen til endnu en kemokur.
Mandag morgen da Elias kl 6 sagde sit sædvanlige "baaaaaaar" i babyalarmen sprang vi ud af dynerne og greb flag, gave og kamera....Elias var meget overrasket! Det plejer jo ikke ligefrem være sang og gaver der møder ham kl 6 om morgenen... :)Far nåede et hurtigt bad mens vi andre spiste morgenmad og så var det ellers afsted til skejby hvor vi mødte ind kl 8. Her var der flere der sang og Elias nød det og tog glad imod gave fra afdelingen.

Om eftermiddagen spiste vi kagemand og fik besøg af onkel og tante. Kagemanden fik hurtigt ben at gå på og Elias nød besøget i fulde drag. Dog havde han nok allerede lidt småkvalme af kemoen så han spiste ikke så meget af hverken kagemand eller mcD maden vi hentede til ære for ham :( Men så var det jo godt at han havde prøvesmagt da vi bagte om søndagen, hvor han så heller ikke spiste andet end kanelsnegle hele dagen.


Til slut et billede af den store dreng på 2 år med sin nye cykel som han allerede elsker. Den er fuld af fart (så man må løbe efter med dropstativet) og så har den et lad til alle traktorerne som også er i meget høj kurs;)


Vi synes vi havde god fødselsdagsfejring på sygehuset, og på en måde så var det egentlig måske virkelig der at de 2 år skulle rundes. I hvert fald er en rigtig stor del af Elias's 2. leveår tilbragt på skejby sygehus.
Vi var rørte, glade og taknemmelige for lige præcis denne fødselsdag.


HURRA FOR ELIAS 

16 kommentarer:

 1. Dere er utrolig flinke og tapre. Jeg kan fint kjenne på denne frykten selv nå, som jeg er blitt far, og vet rett og slett ikke hvordan jeg skulle klart det. Jeg er ydmyk i så måte. Ønsker dere alt godt fremover!

  SvarSlet
 2. Kæmpe stort tillykke med ham. Bliver helt rørt, for hvor må det bare vidunerligt stort og fantastisk for jer <3

  SvarSlet
 3. Verdens største tillykke med Elias. Jeg bliver så rørt, når jeg ser på billedet med cyklen og dropstativet. Det viser jeres virkelighed. Jeg håber at næste år skal fejres hjemme hos jer hele dagen :)

  Kommer til at tænke på om I kender Gustav, der også har været indlagt på Skejby. Han er et år?

  SvarSlet
 4. Gratulerer så mye til Elias!! For en flott gutt dere har!!
  Dette var rørende å lese. Vil si jeg tenker på dere og krysser alt for at det skal gå bra!!!
  Mvh. Hege

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med Elias! Bliver helt rørt af, at se de fine billeder <3 Jeres guldklump er super sej - intet mindre :)
  Hip hurra og tillykke

  SvarSlet
 6. Et stort tillykke med Elias her fra (ny på bloggen) Man kan kun blive rørt over at se billederne.. hvor er han en skøn dreng!
  Tillykke tillykke

  SvarSlet
 7. Tusind tak for alle jeres hilsner, det var virkelig en milepæl....

  @ anne: jo vi kender da i hvert fald en sød lille gustav fra A4. Sidst vi så ham og hans forældre var de på vej til odense og operation. Hvis du kender ham må du endelig hilse og sige at vi tænker på dem.

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med Elias - jeres historie rør mig dybt.. Kender alt til håbet om endnu en mærkedag - sender masser af solskin og tanker.. Mette

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med Elias :) Hvor ser det ud til at have været en dejlig dag trods kemokur :)

  SvarSlet
 10. Det er ham Gustav og hans forældre! Han har det godt nu og OP gik rigtig godt!

  SvarSlet
 11. Hold nu KÆFT, hvor er han sød! Med sit fødselsdags dropstativ! Ih, hvor jeg synes det er en fed måde, at gøre det sure sødt :) Tillykke med ham sødeste, og tillykke med dig. Djævlehuen går fremad ;)

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med Elias fra en forholdsvis ny læser:-) Dejlige billeder af jeres skønne dreng og ja som Onkel Anne også er inde på, så er billedet med cyklen og dropstativet altså rørende. Jeg ønsker det aller bedste for jer.

  Pernille

  SvarSlet
 13. Wow kæmpe stort tillykke med den lille dreng. Har læst historien herinde om ham og blev bare så rørt. Så sejt med sådan en stærk lille gut og ikke mindst forældre!

  SvarSlet
 14. STORT STORT TILLYKKE MED ELIAS !
  Sidder med tårer i øjenene - hvor er han dog bare fantastisk og så sej en lille fyr, at jeg ikke kan andet end at tænke, at det er hans forældre også !
  Ønsker jer alle tre alt det bedste !

  SvarSlet
 15. Et kæmpe tillykke med JERES store dag ♥! Hvor er det nogle helt fantastiske billeder og hvor er Elias bare en lækkerheds-gut! Jeg sender jer al en positive energi, der kan opdrives :)

  SvarSlet
 16. Stort tillykke. Hvor er han sød lille Elias!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails