11. juni 2011

Ny


Eksamen nærmer sig med hastige skridt, snart det hele ovre og vi kan ånde (forhåbentlig) lettede op.
Når der er et vejr som det har været idag er det mere end vanskeligt at få sat sig ned med bøgerne.
Hvis der er noget Elias's sygdom har lært mig, så er det at prioritere.
Så derfor er det meste af dagen blevet tilbragt udendørs... bla. ved stranden.
Elias kastede sten i vandet til den store guldmedalje og kunne slet ikke stoppe igen. Mildt sagt var han ikke helt tilfreds da vi skulle forlade sandet ;)

Selvom han som altid har fået metotrexat i går, og derfor er lidt ekstra træt, så er han bare så frisk og vi føler os mere og mere som en familie med et raskt barn. Vi begynder for alvor at tro at dette går den rigtige vej, og at elias er en af dem der klarer den.
Sommeren bliver vist på alle måder en ny start, en ny chance.
Og vi er SÅ klar til at nyde dagene hver og en.

Lidt udsmykning til Elias's værelse. Har siden Elias blev født haft lyst til at købe minimegas børneplakater, men syntes ikke rigtig der var plads i den gamle lejlighed.

Nu er der masser af plads på væggene:)

Plakaterne kan du købe lige her.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at han har energi.. Det kan da ikke være andet end et godt tegn :-)

  SvarSlet
 2. Lyder som en perfekt dag!
  Og hvor har du ret i det med at prioritere!
  Det at blive mor giver et helt nyt perspektiv på tilværelsen, men det at blive mor og støde på lidt flere "sorger" end man måske havde regnet med ændrer ens verden helt ubeskriveligt!
  Vores datter er igennem en masse undersøgelser, hvor vi hele tiden blir' præsenteret for "nye" eventuelle diagnoser - Det er vanvittig hårdt - Men jeg ville IKKE bytte det for noget i verden - hver gang hun smiler til mig føler jeg mig som jordens heldigste menneske...

  SvarSlet
 3. Ja det er dejligt at han har mere energi.... Vi tager det ihvert fald som et tegn :)

  Maj er ked af at høre at i også skal igennem ting man ikke selv er herre over og som bliver endnu en prøvelse.... For ja man er jo i forvejen lidt sårbar som småbarnsmor.
  Forhåbentlig går det hele som det skal, og vi kommer styrkede ud på den anden side. Håber de snart finder en diagnose og der er hjælp at hente til din datter.

  Fortsat rigtig god pinse

  Kh
  Kathrine

  SvarSlet
 4. Så koselige bilder, Han ser godt ut, og er veldig, veldig glad for å lese at det går den rette veien. Håper vi sees snart, både i Danmark og Norge. Stor klem!! Kjersti

  SvarSlet
 5. Tak for plakat-tippet, de er rigtig fine - har lige selv bestilt katten og musen :-) Håber du nyder livet og friheden efter 12. sem... :-)

  SvarSlet
 6. Flotte plakater (vi har dem også :-))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails