20. april 2010

10 maaneder med det hele tak!

Elias er blevet 10 måneder, med alt hvad dertil følger...
Han har jo fået de 2 nederste tænder, og vi kan se at fortænderne er godt på vej, så der er ikke længe til at han rigtig kan bide os i tæerne!
Vi kæmper med tandbørstningen, elias vil aller helst selv og vil ikke ha hjælp. Så snart vi overtager børsten skubber han tungen ud og vrider sig som en ål så vi ikke kan komme til tænderne.

Han er meget koncentreret og kan sidde med tandbørsten læææææænge, men det er jo bedst at mor eller far lige får lov til at børste efter (elias erklærer sig meget uenig her!;))

Det er ikke tilfældigt at munden er på vid gab her, der er lyd på elias konstant, kontinuerligt, hele dagen....Nogen gange (ofte) rigtig høj lyd!


Nå vi laver mad kommer elias ofte møvende ud til os, for ja han kravler (stadig) ikke rigtigt.
Han har den nederste skuffe fuld af træredskaber, lidt "rigtigt" legetøj, tomme børnemadsglas, gavebånd, klemmer osv osv. Han får meget tid til at gå med at lege omkring benene på os....På fryselågen har vi nederst sat magneter op som elias kan sidde og flytte rundt på. Det er et stort hit (lige indtil elias fandt ud af at han kan åbne lågen.... børnesikring på fryselågen asap!)
Og så til det helt store: Elias er begyndt at rejse sig op! Måske han bliver en af dem der ikke kravler før de går?
Efter vi var i mødregruppe for en uge siden er det ligesom om han nu har set hvordan de andre gør, for han prøver at rejse sig op ved alt: stole, borde, sengen, gardiner (!), osv...
For at stå ordentlig fast måtte jeg jo straks invistere i nogen skindsko til ham. Bestilte disse lækre fuzzies til ham, men efter jeg havde trykket "afslut bestilling" fandt jeg ud af at de sikkert er liiiidt store.

I går var vi en tur i føtex og der fandt jeg disse. Fine mørkeblå (næsten sorte) skind sko til den nette sum af 80 kroner! Så dem får han på imens fødderne vokser sig større ;)

Elias synes de er top!
Tænk sig, 10 måneder.... det er altså næsten et år!
Tror jeg må til at finde 1-års fødselsdags inspiration:)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails