9. april 2010

Foraar paa vej?

Nu har vi haft så fint vejr de sidste par dage at selv jeg begynder at tro på at foråret er på vej.... åhh please lad foråret være på vej!
I dag gik vi en tur ud i haven da jeg kom hjem.Elias prøvede den lille sandkasse for første gang, og han synes det var skønt!

Imens fik espen vasket cyklen (i baggrunden)


Ja elias er faktisk blevet rigtig glad for sand, så da jeg satte ham ved siden af sandkassen så han kunne se lidt på lastbilen, ja så kravlede han straks tilbage op i sandkassen:)


Gyngen har vi prøvet før, men den bliver ikke mindre sjov af det.

(nu kan jeg se at jeg har postet det samme billede 2 gange!!! hvordan sletter jeg billedet uden at måtte lave hele indlægget forfra??? hjælp!)

Elias nyder at gynge. Jeg sidder ved siden af og skubber lidt og ellers gynger vi der sidde om side. Nogen gange snakker elias uafbrudt, andre gange er der stilhed med enkelte latterudbrud.
Skønt!
Den anden dag havde espen købt et lille badebassin til elias, men mon ikke det må vente liiiidt endnu?

Elias og det fine gule badebassin

Vi har også fået invisteret i en cykeltrailer, vi var så heldige at vi fandt den brugt, så den kostede nærmest ingenting.
Først så elias lidt betuttet ud igennem myggenettet...Men da der kom fart over feltet kom smilet frem.
(og bare rolig mormor, cykelhjelmen er på plads, dette var bare en lille testtur i gården)


Og så blev det endelig week-end. Vi skal male videre på trip-trap stolen som jeg glæder mig til at få op i lejligheden, der skal købes fødselsdagsgaver (og til fødselsdag:)) og så håber jeg at få plantet lidt og ordnet på altanen.
God week-end alle sammen.


2 kommentarer:

 1. Åhr hvor skønne billeder! Og så kan jeg bare sige at jeg FLIPPER hvis ikke foråret er kommet nu - jeg magter ikke mere dårligt vejr (og JO der findes dårligt vejr - det handler ikke bare om påklædning :) )

  Hvis du skal fjerne billedet, kan du så ikke bare gå ind i rediger indlæg og så slette det?

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig didde, der findes dårligt vejr.... især det der indebærer regn;)

  Jeg har prøvet at markere billedet og så trykke delete, trykker på det lille viskelæder osv, men ingenting virker.... så indtil videre er billedet en duplet.

  Rigtig god week-end til jer (og tillykke med den nye lejekontrakt:))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails