3. april 2010

Baeremeis og sand

Idag skinner solen, så vi greb muligheden og skyndte os afsted på tur da Elias vågnede fra formiddagsluren.

Bæremeisen blev allerede afprøvet i onsdags.
Ser ud til at både espen og elias synes den er helt top.
I torsdags prøvede vi en lille tur ud i friområdet udenfor farmor og farfars hus.
Godt med en kort tur lige udenfor huset for at se om elias ville acceptere at sidde på ryggen. Det gik rigtig fint:)

Idag tog vi så ned til vandet for at nyde påskesolen.


Leah og jan martin var med. Leah synes at "lisas" er rigtig sjov og elias nyder at lære hvordan man skal lege, synge osv. De to skal nok få meget glæde af hinanden efterhånden som de vokser op.

Elias rørte ved sand for første gang.... Han syntes det var noget underligt noget til at begynde med, men efterhånden blev han mere og mere modig og til sidst begyndte han at smage på det..... nam nam!

Hvem er det der ligger ovenpå den pind jeg skal ha fat i her da?


Efter vi var færdig med at grille pølser, lege med sand og vand og spise kvikk lunsj gik vi en tur igennem skovenOg kom ud til svaberget ved havet
Det er så utrolig fint i norge!
Håber I også er kommet ud i det fine påskevejr:)


7 kommentarer:

 1. Eeeejjjj!!! hvor ser det bare hyggeligt ud! Og hvor fint at Elias er så tryg og glad ved bæremeisen :) Håber I stor koser jer i det norske, men husk nu at komme tilbage igen, så der kan strikkes! Rigtig god påske :D
  Tusinde knus fra DK

  SvarSlet
 2. ÅHR hvor ser det skønt ud...!!
  Vi har også lige for nylig oplevet sand for første gang og det blir indtaget i rå mængder (puuuuuuuha sippe-mor skal godtnok lige tage sig selv i nakken når ungerne sidder der)...

  SvarSlet
 3. @gowry, bare rolig vi kommer hjem tirsdag i goooood tid til at mødes onsdag:)

  @didde: ja jeg skulle også lige tælle lidt indeni nogen gange, men tænkte at han jo nok kom til at skulle smage på det før eller siden:)
  Jeg havde taget nogen leverpostejshapsere med i en lille boks som han fik til at skylle sanden ned med;)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Nøj altså hvor ser det bare hyggeligt ud - der er ikke noget bedre end at komme ud med ungerne, og hvor ser de ud til at hygge sig :-) Bærerygsækken ser rigtig fin ud - hvilken model er det, bare af nysgerrighed? Jeg er jo vældig stor-fan af diverse bæredimser, så må hellere holde mig opdateret, hihi.

  SvarSlet
 6. Det var bare super hyggeligt.... ja du har dig lidt af en last der :)

  Det er en bergans junior favorit. Prøv at google den, er vist kommet ret godt ud i de fleste test.

  Indtil videre er vi meget glade for den.

  Idag havde vi ham i den da vi handlede og det passede ham så fint at sidde der højt oppe og spise varme, friske, fiskefrikadeller på fars ryg.

  Og så må jeg altså snart tage mig sammen og komme en tur til ålborg, hvornår er du færdig med de sidste eksaminer? (og har du forresten fået fat i dermaeksamenssættet som vist er det samme de bruger år efter år? host host)

  SvarSlet
 7. Ah, Bergans, den kender jeg godt, den har vi også sukket efter mange gange. Må anskaffe os en når Gry bliver lidt større og vi skal på vandreture til de norske fjelde og indtil da nøjes med mei tai :-)

  Det kunne være SÅ hyggeligt med besøg, I skal være så velkomne. Jeg er færdig den 7. maj, men har til gengæld god til efter ØNH den 19. april, så hvis det bare ikke ligger for tæt på 7. maj kan det sagtens blive inden. Jeg har en eller anden liste med derma, så det er nok den, du snakker om!?

  Vi snakker forresten om at tage til kapsejlads den 29. - vi skal nemlig alligevel videre sydpå samme dag - skal du med og ved du med Benthe?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails