23. april 2010

Trip-trap stolen er malet!

Så er vi eeeeeendelig blevet færdig med at male trip trap stolen. Indtil nu har Elias siddet i en handysitt når vi spiste, men han vokser jo som bare det, og nu var det på tide at få trip trap stolen samlet.


Stolen har vi arvet af mine kusiner, som arvede den fra min fætter, så elias er 4. barn som sidder i den!
Den var i fyrretræ, som jo gulner med årene, så vi bestemte os for at male den.
Vi tænkte lidt over farver. Var ude i en dueblå, måske grøn.... damen hos flügger mente at vi skulle male den babyblå (arghhh)...

Til sidst bestemte vi os for en neutral "lys askegrå".

Det krævede et lag med vandbaseret hæftegrunder, og derefter min. 2 lag med farve-malingen (også vandbaseret så elias kan tygge på stolen lige så meget han vil!;)).

Den har allerede fået sine første ridser da vi samlede den og satte play-tray bordet på, men men, det er vel det der er charmen med selv-malede ting? Så er det jo godt at der er masser af maling tilbage.
Hvis der er nogen der selv har planer om at male trip trap stol selv skal man være ret opmærksom på ikke at få alt for tykke lag i de riller hvor sæde- og benpladen skal i, så bliver stolen nemlig let skæv når man samler den.


Og hvis der er nogen der kunne tænke sig sådan en play-tray til trip trap stolen må jeg bare tippe om at de har fødselsdagssalg hos tøjbamsen i morgen, hvor den vil være nedsat til 249,-!


Elias nyder sin nye stol:)

Og moren er glad for at hun er færdig med at male i denne omgang;)
1 kommentar:

  1. Ej, hvor blev Tripp Trapp stolen bare super flot. Vi købte selv en ny for et stykke tid siden, men det havde været hyggeligere selv at "renovere" en. Se Tripp Trapp stolen her: http://www.babysverden.dk/shop/stokke-tripp-trapp-44s.html

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails